Vuosi vaihtui tuulisissa merkeissä ja Uuteen Vuoteen saimme herätä kirpeässä 15 asteen pakkasessa. Saa nähdä mitä tuleva vuosi tuo tulessaa, mutta kun tuosta kuluneesta vuodesta teen tilinpäätöstä, niin ehkä nyt vuoden alkuun olisi hyvä ottaa itseä niskasta kiinni ja pitää "Kunnollinen kolmannes". Tuo tarkoittaa sitä, että ensimmäisten kolmen kuukauden aikana en ostaisi lankoja, helmiä tai mitään muutakaan käsitöihin, askarteluun, helmeilyyn liittyvää, vaan sukeltaisin kaappiin ja käyttäisin siltä löytyviä tarvikkeita, niitä nimittäin ihan oikeasti siellä on ja on aika runsaasti =0) Pitkä aikahan tuo kolme kuukautta on, saa nähdä kuinka siitä selviän, pidän teidät ajantasalla.

Mutta muutama kuva teille. Postipoika on tosi kiva kaveri. Hän toi minulle viime vuoden viimeisenä päivänä kaksi Magnolia leimaisinta, jotka tilasin Paperellasta. Tässä leimat väritettyinä.

Joulupukki toi minulle 500 palan pyöreän palapelin, siitä tuli todella kaunis. Haluaisin tehdä siitä taulun, mutta mistä kehykset? Jos sinulla on ideoita niin vinkkaa tuonne kommenttilaatikkoon.

Nyt työnalla on hieman suurempi haaste. Koskaan aiemmin en ole tehnyt 1000 palaa suurempaa palapeliä, mutta nyt on sen aika. Tältä näyttää meidän ruokailupöytä. Tisittekö että 5000 palan palapelissä on ihan oikeasti 5000 palaa.

Tämän näköinen siitä pitäisi tulla kunhan olen saanut sen valmiiksi. Saa nähdä milloin tuo päivä koittaa.